بازدید دکترعظیمی پور مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا از منطقه ویژه اقتصادی سهلان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اقتصادی سهلان ، دکتر عظمیمی پور مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا از انبارهای هانگار، آپرین، کالای خطر ناک، فاز 1 و 2 منطقه بازدید و طی نشستی مشترک با سید روح اله قریشی سرپرست شرکت سهلان و جمعی از مدیران منطقه بر تحول دیجیتال در خدمات لجستیکی انبارها تاکید کرد.

سید روح اله قریشی سرپرست شرکت سهلان در ابتدای این نشست ضمن تشریح پتانسیل های موجود در منطقه و توضیحاتی درخصوص روند امورات و فرآیندها و موقعیت استراتژیکی منطقه ویژه اقتصادی سهلان، گفت: منطقه ویژه اقتصادی سهلان با توجه به حضور در جاده ترانزیتی ایران، اروپا و اوراسیا نگین درخشان مناطق در کشور می باشد.

وی در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته در حوزه انبار و منطقه ویژه عنوان کرد: منطقه ویژه اقتصادی سهلان موفق به کسب رتبه اول منطقه ویژه اقتصادی سهلان در بین مناطق ویژه کشور در سال 1402و شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی منطقه ویژه اقتصادی سهلان از لحاظ سود دهی در کل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران در سال 1403 را کسب نماید.

در ادامه دکتر عظیمی پور مدیرعامل آتیه صبا با اشاره به حضور در منطقه ویژه اقتصادی سهلان این حضور را اولین ماموریت کاری خود دانست و بیان کرد: هدف از این بازدید شنیدن ضعف ها و دیدن نقاط قوت شرکت های تحت نظارت آتیه صبا و تصمیمی در خصوص ساده تر کردن فرآیند کاری می باشد.

وی با اشاره به تنوع کاری در واحدهای مختلف آتیه صبا و تلاش برای ساماندهی شرکت ها، گفت: صنعت لجستیک در آتیه صبا و صندوق بازنشستگی صنعت مهمی است که صنعت لجستیک کشور عزیزمان ایران متاسفانه تحت تحریم های ناجوانمردانه است که در حوزه های هوایی و دریایی اثرات بیشتری دارد ولی در حوزه جاده ای ما کریدور شمال و جنوب رو داریم و یک فرصت سرمایه گذاری استراتژیک می باشد.

مدیرعامل آتیه صبا با بیان اینکه زیر ساخت خوبی در منطقه ویژه اقتصادی سهلان وجود دارد ، گفت: تحول دیجیتال حتما و باید درشرکت انبارها و منطقه اجرایی گردد از آنجائیکه قبض انبار همانند اوراق بهادار است و باید این اطمینان را به دولت بدهیم که ابن مسئله قابل تقلب نیست و قابلیت معامله پذیری دارد و انبارهای عمومی در سطح کشور باید گره گشایی نماید.

ایشان ادامه داد: با توجه به تجربه سهلان در صدور قبض انبار تفکیکی باید به صورت پایلوت در سهلان اجرایی کنیم و به شکل پلتفرم در سطح کل کشور اجرایی گردد و این کار همان ارزش افزوده انبارها می باشد. ما باید از این نقطه ای که هستیم به یک نقطه آرمانی عزیمت کنیم چرا که از سهلان در دوره های قبل تصویر خوبی در ذهن داشتم و الان نیز با توجه به این بازدید این تصویر خوب دو چندان شد.

دکتر عظیمی پور با اشاره به نیاز کشور به این خدمات گفت: در دنیا این روش های تخلیه و بارگیری منسوخ شده و باید از تجهیزات مدرن و از دنیای دیجیتال و IT استفاده کنیم و این ها باهم، در کنارهم خدمات لجستیک مدرن را ایجاد می کند.

مدیرعامل آتیه صبا با اشاره ارتقاء ارزش ذخایر بازنشستگان کشوری و ورود انبارهای عمومی به بورس در آینده نزدیک، گفت: مدیران منطقه ویژه اقتصادی با الگو برداری از دیگر مناطق ویژه جهان، طرح افزایش سرمایه برای سهلان را آماده نمایند تا با ورود انبارها عمومی به بورس ، شرکت های تابعه آن نیز وارد بورس شوند و سهلان با وجود در آمد ثابت و دارا بودن طرح جامع سهلان بیشترین پتانسیل را برای ورود به بورس دارا می باشد.

دکتر عظیمی پور در پایان بیان کرد: امروز برای من یکی از ماندگارترین زمان های حضور در یک شرکت اقتصادی بود و هست و لذت بردم از انرژی خوب آقای مهندس قریشی که از زحمات همکاران خود می گفتند که از جان بر می آمد ولی شما بدانید مدیرعامل مجموعه دل سوزانه تمام موضوعات را در میان گذاشتند و ان شالله این انرژی خوب پتانسیل رسیدن به یک اتفاق خوب و آرمانی را رقم بزند.